Прес-конференція на тему "Свідоме споживання: як Україні досягти екологічного майбутнього"

2 лютого о 12:00 відбудеться прес-конференція на тему "Свідоме споживання: як Україні досягти екологічного майбутнього", в рамках якої громадські екоактивісти та народні депутати України обговорять необхідність прийняття законопроєкту №6544 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо модернізації державної політики в напрямі досягнення Цілей сталого розвитку та стимулювання впровадження раціональної моделі споживання природних ресурсів і продукції".

Планується, що законопроєкт стимулюватиме суспільство до свідомого споживання і раціонального використання природних ресурсів. Організатор: МФО "Беззайве". Учасники: народний депутат України, голова МФО "Беззайве" Марія Мезенцева, засновниця та голова ГО "Беззайве" Яна Червінська, секретар МФО Юлія Дзюба та громадські екоактивісти.

Обговорюватимуться перспективи впровадження даного законопроєкту, а також роль та можливості держави у стимулюванні переходу України до відповідального споживання  ("Українські новини", вул.Еспланадна, 20). Потрібна акредитація: (050) 412 48 61 або press-centreun.un@ukr.net.