Такого ви, напевно, навіть не пробували приготувати, але це потрібно швидко виправити.
Фісташки - продукт, який досить складно дозволити собі для щоденного вживання. Однак коли така можливість з'являється, хочеться не просто похрумтіти ними перед телевізором. Фісташки - справжній кулінарний хіт. Тож чому б не спробувати рецепт Delish неймовірно смачних брауні з коричневим маслом і фісташками.
Ми отримаємо насичений, тягучий десерт, наповнений розтопленим темним шоколадом і какао-порошком, який ми доповнимо шматочками обсмажених фісташок і домашнім фісташковим ганашем у вигляді покриття.
Інгредієнти
Для брауні:
Для фісташкового ганашу:
Розігрійте духовку до 175°C. Підготуйте квадратну форму (23×23 см): змастіть її кулінарним спреєм і застеліть пергаментним папером. У середній каструлі на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Готуйте, помішуючи, поки воно не почне пінитися і молочні частинки не стануть золотисто-коричневими (7-8 хвилин).
Зніміть з вогню, додайте темний шоколад, мигдальний екстракт і 1/2 ч. л. солі, перемішайте до однорідності. Додайте цукор і коричневий цукор, ретельно збийте вінчиком (цукор повністю не розчиниться). Залиште остигати на 5 хвилин.
Додайте 1 яйце і збийте. Потім введіть друге яйце і збивайте ще 10 секунд. Додайте борошно і какао-порошок, акуратно вмішайте лопаткою. Грубо наріжте 1 чашку фісташок і вмішайте в тісто. Перекладіть у підготовлену форму.
Випікайте 20-22 хвилини, поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою. Остудіть.
Поки брауні охолоджуються, підготуйте фісташкову пасту. Наповніть невелику миску крижаною водою. У каструлі доведіть воду до кипіння, додайте 1/2 чашки цільних фісташок і зніміть з вогню. Дайте постояти 1 хвилину, потім перекладіть у крижану воду.
Перекладіть фісташки на кухонний рушник, потріть, щоб видалити шкірку. Потім подрібніть їх у кухонному комбайні протягом 2 хвилин. При працюючому моторі влийте 2 ст. л. води і змішуйте до отримання гладкої пасти.
Перекладіть фісташкову пасту в миску, додайте білий шоколад, вершки і решту 1/4 ч. л. солі. Розтопіть у мікрохвильовці, нагріваючи по 15 секунд і перемішуючи після кожного підходу (близько 45 секунд). Охолодіть. Нанесіть ганаш на брауні та посипте зверху нарізаними фісташками. І ваш геніальний десерт готовий.
Раніше УНІАН повідомляв, що відома кулінарка поділилася рецептом королівського бісквіта "Вікторія". Його дуже любила королева Вікторія, тому він залишається одним із найпопулярніших тортів у Великій Британії і в наш час.
Крім того, ми розповідали, як приготувати ідеальну смажену курку. Кулінарна філософія Роман будується на несподіваних, але гармонійних поєднаннях смаків. Її рецепт курки в одній каструлі з карамелізованим лимоном і фініками - це квінтесенція її підходу: простота, витонченість і легка недбалість, що робить страву ще більш привабливою.