Чоловіка розлютило, що наречена відмовилася взяти його прізвище: що з ним не так

Хоча жінки традиційно беруть ім'я свого нареченого біля весільного вівтаря, за законом вони не зобов'язані це робити.

Один чоловік почав сварку зі своєю майбутньою дружиною після того, як вона заявила, що збереже своє прізвище, коли вони стануть чоловіком і дружиною. Роздратований чоловік звернувся до Reddit, щоб розповісти, як його розлютило це рішення, заявивши, що вона "тупа", пише mirror.

31-річний чоловік сказав: "Я нещодавно заручений зі своєю 28-річною нареченою, і виникла тема зміни імені. Я жодним чином не вимагаю, щоб вона взяла моє прізвище, і мені добре, що вона збереже своє".

"Однак, говорячи про це, вона сказала, що хотіла залишити своє прізвище і не брати моє, тому що воно буде римуватися, і вона вважає, що це бентежить. Самі імена не звучать безглуздо, але буде щось на кшталт "Хейлі Бейлі", а не "Діні Феттучіні".

Він стверджує, що це не є "достатньо вагомою" причиною для того, щоб вона виправдовувала відмову брати його прізвище, кажучи, що вона "заходить занадто далеко в "незручну" частину". Він додав: "Я вважав, що це дурна причина, і мене дратувало, що це причина, я сказав їй це, і це викликало суперечку".

Відповідаючи на його повідомлення, один з користувачів сказав: "Кожен раз, коли вона зустрічає когось, вони можуть відреагувати на цю риму. Кожного разу. Він має потенціал стати тим, чим вона відома - милим римовим іменем. Вона цього не хоче".

Інший користувач додав: "По-перше, це традиція з досить мізогіністичною історією. По-друге, неважливо, з якої причини. Вона не хоче змінювати своє ім'я. Розмова закінчена". Третій користувач сказав: "Очевидно, вас це хвилює. Якби вам було все одно, її причини не мали б значення. Їй доведеться жити з цим до кінця свого життя".

Ще один користувач додав: "Вона не каже, що ваше ім'я бентежить. Вона каже, що мати римоване ім'я бентежить. Ти приймаєш це на свій рахунок, коли воно не особисте. Прізвище Ларсон абсолютно нормальне і не бентежить. Карсон Ларсон хоча? Це не кінець світу, але я також не хотів би римованого імені, і воно не мало б нічого спільного з самим прізвищем".

Сварки через імена - інші випадки

Жінка випадково назвала своїх близнюків іменами двох відомих коханців. Тепер над нею насміхаються.

Матуся шукала якісь унікальні імена. Під час вагітності вона "закохалася" в "пісню Ахілла" - роман американської письменниці Медлін Міллер, який вийшов в 2011 році. Втім, жінка прочитала лише анотацію до нього. Розташований в епоху грецького героїзму, історія розповідає про стосунки Патрокла та Ахілла, від їх першої зустрічі до подвигів під час Троянської війни.

Вас також можуть зацікавити новини: