Жінка вибрала близнюкам імена гей-коханців / фото ua.depositphotos.com

Жінка випадково назвала своїх близнюків іменами двох відомих коханців. Тепер над нею насміхаються.

Як повідомляє Mirror, матуся шукала якісь унікальні імена. Під час вагітності вона "закохалася" в "Пісню Ахілла" - роман американської письменниці Медлін Міллер, який вийшов у 2011 році. Втім, жінка прочитала лише анотацію до нього.

Події розгортаються в епоху грецького героїзму, історія розповідає про стосунки Патрокла та Ахілла, від їх першої зустрічі до подвигів під час Троянської війни.

Відео дня

Однак, оскільки жінка прочитала лише анонс, тому пропустила основну сюжетну лінію – фокус на романтичних стосунках Патрокла та Ахілла. 

"Я завжди любила грецьку міфологію, і одного разу у мене була двогодинна зупинка в аеропорту Афін, тому я дуже прив’язана до культури. Я назвав своїх двох синів-близнюків на честь двох головних героїв, сподіваючись, що вони будуть мати такі ж близькі стосунки, як Ахілл і Патрокл, і разом вирушать у пригоди. Однак тепер люди кажуть мені, що двоє головних героїв книги - коханці", - бідкається жінка.

Жінка все ще любить імена своїх синів, але хвилюється, що з них будуть знущатися за те, що їх назвали на честь коханців.

Коментуючи її пост, один користувач сказав: "Ви відчули прихильність до культури, тому що мали двогодинну зупинку в Греції  Ви назвали своїх дітей на честь книги, яку навіть не читали? Імена тут не є проблемою. Це відсутність процесу мислення".

Інший користувач додав: "Цілих дві години в Афінах! Ви мали змогу відчути багато чого в культурі?" Третій користувач написав: "Ніколи не називайте своїх дітей на честь персонажів з унікальними іменами, тому що ви ніколи не знаєте, чи зміниться ваше бачення цього персонажа, і це просто прирече вашу дитину до знущань протягом усього життя. Напевно, так почуваються всі ті дівчата на ім’я Дейнеріс або Халісі".

Як повідомляв УНІАН, сім'я жінки розпалася після того, як вона вирішила назвати сина ім'ям, яке було в її родині з 1800-х років, - Гейлорд.

Вагітна жінка вибрала ім'я для своєї дитини, але це спричинило суперечку з її сестрою, яка вкрай незадоволена вибором майбутньої мами і змушує її змінити свій вибір.

Водночас чоловік обрав для дитини ім'я, яке є дуже поширеним серед собак, оскільки його легко вимовляти.

Вас также могут заинтересовать новости: