Невістка намагалася збрити чоловікові бороду уві сні / колаж УНІАН, фото pixabay.com

Чоловік розлютився, коли прокинувся від невістки, яка голила йому бороду, поки він спав. Він вісім років відрощував волосся на обличчі і відчував, що його особистий простір було порушено. Ситуацію ще більше ускладнювало те, що незабаром він збирався одружитися зі своєю партнеркою.

Він пояснив, що, хоча він і його наречена були "щасливо" заручені протягом минулого року, їхні стосунки завжди ускладнювалися через сестру нареченої. Це тому, що вони постійно розповідали один одному все, включаючи особисті подробиці про дитинство майбутнього нареченого. Після сварки через бороду, що закінчилася розбитим келихом, чоловік прокинувся і виявив, що невістка тримає бритву біля його обличчя, пише mirror.

Наречений завжди відчував, що його невістка завжди не любила його, оскільки вона навіть ледве розмовляла з ним. Він також сказав, що іноді йому здавалося, що стосунки сестер були владними. Все дійшло до апогею однієї ночі, коли чоловік і його партнерка почали сперечатися через його "дуже густу" восьмирічну бороду. Наречена вийшла після того, як їй сказали, що борода залишиться тут, і розбила келих вина та тарілку на виході.

Відео дня

"У підсумку я заснув на дивані і прокинувся близько 4 ранку від того, що Саллі з бритвою намагалася збрити мені бороду, тому я відштовхнув її від себе", - написав він на Reddit. "Потім Лексі (наречена) побігла перевірити Саллі, коли я дивився на велику пляму, яку Саллі вийняла з бороди, потім я пішов нагору і зібрав сумку, поки Лексі кричала на мене за те, що завдав шкоди Саллі. Я сказав, що весілля скасовується, а вона вийшла з дому і проїхала годину до будинку моїх батьків, де я зупинився після інциденту".

"Пізніше я отримав повідомлення від Саллі, в якому говорилося, що я вчинив егоїстично через те, що не поголив бороду, тому що, коли я нападаю на Лексі, це здається дивним. Я не відповів їй. Моя сім'я вважає, що мені слід припинити стосунки, але її сім'я сказала, що мені слід просто поголити все це і рухатися далі. Так що ж мені робити і чи помиляюся я?"

Потім він надав кілька додаткових подробиць, пояснивши, що в наступні дні він отримав багато повідомлень від своєї колишньої, в якому вона благала його не йти і стверджувала, що вона вагітна. Отримавши безліч повідомлень із твердженнями про те, що колишня партнерка намагалася вбити себе, пізніше було підтверджено, що жінку помістили в психіатричне відділення на два тижні.

Люди на Reddit були безмовними через поведінку двох жінок. "Драма і самообман обох щойно показали вам, яким буде ваше майбутнє, якщо ви одружитеся з цією дівчиною та її страшною сестрою", - написала одна людина. "Лексі звучить дуже незріло, і вона має жахливі межі, коли справа стосується її сестри та ваших стосунків", - сказав інший. Третій додав: "Добре. Тож дозвольте мені це правильно зрозуміти. На вас напали, і вам цікаво, чи ви помиляєтесь, що не хочете одружуватися? Ні, ви не помиляєтесь".

Чоловік оновив повідомлення, сказавши, що він вдячний людям за підтримку, і сказав, що скасував весілля і про всяк випадок попросив слюсарів поміняти замки в їхньому будинку.

Він додав: "Місце проведення весілля не може бути повернуто, але його все одно повинні були оплатити її батьки, тому мене це не хвилює. Я також зв'язався зі своїми адвокатами".

Інциденти на весіллях - інші випадки

26-річна дівчина розповіла на Reddit про те, що вона в істериці і сльозах втекла зі свого ж весілля. Все сталося через принизливий "подарунок", який для неї підготували батьки.

"Це була справжня катастрофа. У моїй країні прийнято показувати на весіллях милі відео. Зазвичай у цих відео ви бачите свої фотографії з минулого. Справа в тому, що я дуже невпевнена в собі. Коли я була підлітком, я була жахливою і товстою, тому в школі наді мною знущалися", - зізналася дівчина.

Вас також можуть зацікавити новини: