Від хрусткої картоплі вас відділяє лише три кроки.
Українці полюбляють різні картопляні страви, а картопля в мундирі здається чи не найлегшою з них. Однак ви можете стикнутися з різними проблемами під час приготування цієї страви.
Британська телеведуча та шеф-кухар Сільвана Франко у колонці для The Telegraph поділилася своїм рецептом ідеальної картоплі в мундирі, яка однаково смакуватиме як на святковому столі, так і під час звичайної вечері з рідними. За її словами, є всього три кроки, які допоможуть вам зробити цю страву ідеальною:
Раніше шеф-кухар Джон Мітцевич розкрив рецет найхрусткішої смаженої картоплі, секретним інгредієнтом якої є харчова сода.
А телекухарка та ресторанний критик Нігелла Лоусон розповіла, як приготувати ризотто, якщо під рукою лише невеликий перелік інгредієнтів для неї.