Киянка, яка розпиляла лавку під будинком, розкрила мотиви свого вчинку (відео)

Вчинок жінка підтримали не всі її сусіди.

Київська пенсіонерка, яка розпиляла дворову лав, щоб уникнути шуму під вікнами будинку, розповіла про мотиви свого вчинку.

Про це вона повідала в коментарі журналістам каналу СТБ.

Жінка зізнається, що втомилася від вечірніх посиденьок компаній, які поводяться шумно, а на зауваження - огризаються. Проблему визнають і інші мешканці під'їзду, але подібні методи її вирішення підтримують не всі.

"Я їй кажу: жінка, що ви робите? - Я пилю! - Навіщо? - Щоб вночі тут не збиралися", - розповідає одна з сусідок.

З проблемою вечірнього шуму боротьба ведеться близько двох років. Жінка, яка розпиляла лавку, каже, що поліція на виклики не реагує і не приїжджає. Вона зізнається: у відповідь на нецензурщину від місцевих хуліганів готова "дати їм по башці", але матюками їм не відповідає.

Реагуючи на заклики в соцмережах притягнути її до відповідальності за пошкоджене майно, жінка каже: "Зараз же. Бабуся розбіглася [платити]".

Один з мешканців під'їзду, до якого вечорами приходять друзі, зізнається, що саме вони є джерелом шуму. З жінкою не сперечається і каже, що не кричати вечорами у нього виходить не завжди - всьому виною алкоголь, який він вживає часто. З журналістом спілкується також будучи нетверезим, в чому сам зізнається. 

Співробітники ЖЕКу вчинком жінки незадоволені й обурюються, що тепер лавку доведеться демонтувати. Комунальники написали на неї заяву до поліції.

Подробиці дізнавайтеся з сюжету нижче (починаючи з 26-ї хвилини)