Механік з 55-річним досвідом назвав помилки, яких потрібно уникати при купівлі вживаного авто

Механік закликав водіїв не робити цієї помилки, купуючи відносно новий вживаний автомобіль.

Автомеханік Скотті Кілмер підкреслив, що водіям слід звернути увагу на автомобілі з "восьмирічним пробігом", оскільки його вартість впала. Багато класичних автомобілів можуть мати сотні тисяч миль пробігу.

Він попереджає, що автомобілісти, які купують дво- або трирічні автомобілі, все одно можуть заплатити десятки тисяч фунтів, а це означає, що водії "насправді не так вже й багато економлять". Вартість моделі, ймовірно, знижується в залежності від того, як довго авто використовували.

"Це досить відкрите питання, тому що скільки грошей ви збираєтеся витратити і що ви хочете отримати, чи не так? Якщо ви хочете купити авто за хорошою ціною, то я б порадив купити Toyota або Honda. Якщо вийде, то віком близько восьми років. Шість, сім, вісім років. Вони ще життєздатні, а ціна може невисокою. Якщо ви купуєте вживану машину дво- або трирічної давності, вам доведеться заплатити стільки грошей, що насправді ви не заощадите", - заявив Кілмер, відповідаючи на питання, який ідеальний вік і пробіг для покупки вживаного автомобіля.

При цьому він зазначив, що, купуючи восьмирічну Toyota з пробігом 100 тисяч миль, можна розраховувати, що машина може проїхати 300 або 400 тисяч миль.

"Ви отримуєте більш високий відсоток повернення своїх інвестицій, тому що, якщо ви купите дво- або трирічне авто, ви заплатите 25 або 30 тисяч доларів. Але якщо ви купите авто за 8-9 тисяч або менше, то угода буде вигідніше. Звичайно, у нього більший пробіг, але може прослужити ще дуже довго", - вказав автомеханік

Раніше УНІАН писав, що Автомеханік з 40-річним стажем Джим на своєму YouTube-каналі Jim the Car Guy поділився корисною порадою щодо швидкого ремонту автомобільна шина. 

Вас також можуть зацікавити новини: