Механік з 55-річним досвідом розповів, як можна заощадити гроші, ввімкнувши кондиціонер в авто / колаж УНІАН, фото pixabay.com, скріншот

Популярний механік з більш ніж 55-річним досвідом роботи Скотті Кілмер назвав перевірений спосіб, як можна запустити кондиціонер в автомобілі та заощадити купу грошей. Слушну пораду автолюбитель дав в одному зі своїх відео для YouTube.

За його словами, для двигуна буде краще, якщо водій стане використовувати кнопку рециркуляції повітря під час роботи кондиціонера.

"Якщо ви використовуєте кондиціонер і у вас свіже повітря, все гаряче повітря потрапить у вашу машину, і для його охолодження буде потрібно більше енергії... Але якщо ви ввімкните рециркуляцію, то кондиціонер "забере" прохолодне повітря, яким ви вже дихаєте, і додатково його охолодить... Це набагато більш ефективно і дозволяє довше зберігати освіжаюче прохолодне повітря в авто", - пояснив Скотті.

Відео дня

При цьому він нагадав, що більшість автомобілів не герметично закриті, та попередив, що функція рециркуляції не очищає салон від вуглекислого газу. Тому тим водіям, чиї авто більш "запечатані", не варто боятися трохи відкривати вікна.

Раньше механік Скотті Кілмер назвав 5 речей, які не варто робити з вашим автомобілем. 

Вас також можуть зацікавити новини: