На могилі дівчини встановили гігантський iPhone: хто замовив незвичний надгробок

Виявилося, що цей "смартфон" виготовили для могили молодої росіянки.

На могилі 25-річної росіянки Рити Шамеєвої з'явився незвичний гігантський пам'ятник у формі iPhone.

Як повідомляє Mirror, надгробок замовив батько померлої у 2016 році дівчини. Про Риту відомо небагато, за винятком того, що вона була завзятою мандрівницею і мала друзів у Німеччині, однак вона потрапила в заголовки газет після того, як на її могилі встановили 1,5-метровий iPhone. 

Надгробок зроблено з базальту у формі чорного iPhone. Фото дівчини зображено, як на заставці, а на звороті додано логотип Apple. Ідея належить батькові Рити Раїсу Шамеєву. Він ніяк не коментує меморіальний надгробок доньки. 

Працівник кладовища Уфи Микола Євдокимов зізнався, якою була його реакція на гігантський Айфон. "Я думав, у мене галюцинації. Як міг раптом на нашому кладовищі з'явитися американський смартфон? І такий величезний. Я підійшов ближче і був здивований. Я бачив багато надгробків, але у вигляді iPhone - це, чесно кажучи, вперше. Скоріш за все для молодої жінки з чорного базальту. Дуже незвично", - розповів чоловік.

Нагадаємо, раніше росіянка викликала хвилю глузувань своєю реакцією на перформанс одного із секс-шопів на "вулиці Червоних ліхтарів" Гамбурга з похованим у пенісах російським президентом Володимиром Путіним.

Вас також можуть зацікавити новини: