Впоратися за 10 секунд зможуть лише генії: захоплива головоломка

У яскравих клумбах заховалася маленька пташка.

Ми щодня дивимося в мережі на велику кількість фотографій, але чи завжди бачимо все, що на них зображено? Звісно, більшість з них не потребують від нас особливої уважності, однак лише не тоді, коли мова йде про оптичні ілюзії.

Сьогодні УНІАН підготував для вас головоломку з пошуку по фото. Для її вирішення необхідно задіяти всю вашу уважність та спостережливість. Крім того, якщо ви хочете бути одним з перших, то маєте впоратися з нею всього за 10 секунд.

На фото нижче можна побачити яскраві клумби у парку. Окрім звичайних квітів, які створюють орігінальний візерунок, на знімку є зелені скульптури "садівників". Спробуйте відшукати серед них маленького горобця.

Якщо ви не встигли знайти горобця за визначений час, то спробуйте приділити більше уваги деталям фото та наблизити його.

Правильна відповідь:

Птах ховався на видноті - його можна знайти на садовій лійці, яку тримає скульптура по центру фотографії.

Інші цікаві головоломки для читачів УНІАН:

Раніше ми публікували дуже складну фотоілюзію, яка вводить оману не лише зір, а й розум. Спробуйте впоратися з нею просто зараз.

Також пропонуємо розв'язати більш легку оптичну ілюзію, яка виникла випадково  - в об'єктив камери попав звичайний дрізд, який дуже майстерно вміє маскуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: