На фото сховалася незвична качка / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Нестандартні головоломки та оптичні ілюзії дозволяють гарно провести час та перевірити свою здатність помічати приховані деталі.

Зазвичай ми не можемо швидко виокремити на фотографіях якусь замасковану хибу, особливо, якщо не знаємо про неї. З фотоілюзіями простіше - ми вже знаємо, що на фото щось не так.

Сьогодні пропонуємо вам потренуватися на фото водойми, у якій плаває велика кількість качок. Серед них сховалася одна дуже незвичайна качка - ви маєте відшукати її менш ніж за 7 секунд.

Відео дня
фото УНІАН

Ця фотоілюзія може здатися дуже складною, оскільки в описі до неї не вказується, що саме не так з качкою, ви маєте зрозуміти це самі.

Якщо ви відшукали її, то не потребуєте підтвердження своєї теорії. Якщо ж ні - то нижче побачите правильну відповідь на цю загадку.

Де була дивна качка?

Дивною на цьому фото є гумова качка. Іграшковий птах жовтого кольору "сховався" між своїми двома живими "родичами".

фото УНІАН

Інші складні задачки для вас:

Раніше ми публікували гарне фото черепашки в лісі, на якому сховано змію. Вам треба задіяти всю свою уважність, щоб відшукати її за 10 секунд.

Також мережу "підірвала" складна математична задачка на логіку - необхнідно відшукати пропущене число у трьох рівняннях. 

Вас також можуть зацікавити новини: