Хрустка смажена картопля - смачний гарнір до багатьох страв, стверджує кулінарний "гід" Мері Беррі.
Смажена картопля - це дуже смачно, а з розвитком технологій та появою сучасних комбайнів, можна приготувати цю страву з мінімальною кількістю олії та калорій.
Але навіть "розумна" машина не завжди може забезпечити вам ту саму хрустку скоринку, за яку ми так любимо смажену картоплю. Рецептом, як приготувати цю страву смачно, поділилася автор бестселерів про їжу британська письменниця Мері Беррі, зазначає Express.
Деякі шеф-кухарі кажуть, що запорукою успіху "найкращої смаженої картоплі" є дешевий продукт, який завжди поруч під рукою. Але за словами Мері Беррі, зазвичай кулінари використовують 5 простих хитрощів, які дозволяють приготувати страву швидко та смачно.
Якщо ви зробите все це, у вас вийде ідеально хрустка смажена картопля: м'яка всередині, золотиста та хрустка зовні - справжня смакота до столу.
Перш ніж братися за страви з картоплі, слід знати кілька корисних порад вад експерта про те, як зберігати її правильно вдома. Наприклад, картоплі не місце в морозилці або поряд з цибулею. Остання виділяє спеціальну речовину, яка може передчасно зіпсувати вам овоч: він просто перезріє. Які місця любить картопля і де її ліпше зберігати вдома - читай тут.