Смажені яйця стануть "мішленівськими" завдяки одному незвичайному інгредієнту

Шеф-кухар поділилася своїм рецептом смачної ічниці. Це калорійно, але дуже смачно.

Відомий шеф-кухар Анджела Гартнетт поділилася своїм улюбленим способом приготування смажених яєць і розкрила секрет, як зробити їх дійсно вишуканими.

Яйця - це універсальний продукт, що підходить для будь-якого сніданку. На честь Всесвітнього дня яйця шеф-кухар Анджела Хартнетт приготувала свою фірмову страву в подкасті Dish, де вона веде шоу разом із Ніком Грімшоу.

Анджела показала, як зробити яйця "гідними зірки Мішлен", і все завдяки одному додатковому інгредієнту. У розігріту сковорідку вона додає щедру порцію якісного вершкового масла, розбиває три яйця й акуратно посуває білки ложкою, щоб вони не розтікалися.

Потім шеф додає свіжу шавлію - для аромату - і трохи пластівців перцю чилі.

А тепер головний секрет - анчоуси. Кілька шматочків риби і трохи олії з банки перетворюють звичайні яйця на страву з насиченим смаком. Анджела обсмажує їх до легкого розплавлення, знімає сковорідку з вогню і поливає яйця ароматною олією зі сковороди.

Кухар радить подавати їх із хрустким шматочком хліба, полив зверху залишками анчоусної олії. За словами ведучих, страва вийшла "чудовою і ароматною".

Відео з рецептом швидко набрало популярності: понад 49 тисяч переглядів і сотні захоплених коментарів.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як посмажити яйця, щоб жовток був рідким.

Вас також можуть зацікавити новини: