Фахівці стверджують, що шинка може допомогти схуднути.
Свинина є найпоширенішим м'ясом у світі. Й для багатьох шинка стає центральним елементом святкової вечері.
Як пише Eat This, Not That, магістр медичних наук, дипломований дієтолог з Нью-Йорка Кетрін Брукінг розповіла, що шинка містить усі дев'ять незамінних амінокислот, що робить її повноцінним білком. Спеціаліст розповіла, що відбувається з вашим тілом, коли ви регулярно їсте шинку:
Як зазначила дієтолог, багато агентств охорони здоров'я рекомендують обмежити споживання обробленого м'яса, оскільки воно пов'язане з більш високим ризиком розвитку деяких видів раку, включаючи рак шлунка, колоректальний рак та інші види раку.
Якщо ви вирішите додати шинку до свого раціону, вибирайте свіжу, рекомендує фахівець: "Зазвичай свіжа шинка містить менше натрію і менше сполук, що викликають рак, ніж в'ялена або копчена".
Раніше УНІАН писав, що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте курку щодня.