Приготування супу займає близько 25 хвилин.
Весна принесла з собою не тільки довгоочікуване тепло, а й квітневі дощі. У такі дні хочеться зігрітися й з'їсти якусь приємну теплу їжу.
Відома фуд-журналістка Мері Беррі поділилась з Express рецептом курячого супу з локшиною зі своєї кулінарної книги "Швидке приготування". Вона описала цю страву як "ситну і корисну для душі".
Приготування займає небагато часу - вже за 25 хвилин тарілка супу буде у вас на столі. Для приготування знадобиться:
У сотейнику потрібно розтопити масло і додати подрібнені цибулю і моркву. Готуйте три-чотири хвилини на сильному вогні. Далі влийте бульйон, доведіть до кипіння й зменшіть вогонь. Варіть овочі близько 5 хвилин, після чого треба додати локшину і курку.
Коли локшина звариться, додайте подрібнену зелену цибулю, спеції і можете їсти.
Лимонний пиріг — це класичний десерт, який неймовірно просто приготувати лише з п’яти інгредієнтів. Зірковий шеф Джеймі Олівер поділився своїм рецептом цього смачного частування. За його словами, десерт можна приготувати з нуля лише за 30 хвилин.
Засновниця Candy's Cupcakes Кендіс Банністер розкрила рецепт швидкої та простої версії кавового пирога.