Лише 1% із колосальним IQ знайдуть дивну букву за 11 секунд: непроста головоломка

Перевір, а раптом саме ти геній?

Цю головоломку може вирішити обмежена кількість людей з високим IQ - треба знайти дивну букву за 11 секунд. Перевір, раптом саме ти геній.

УНІАН пропонує зображення з нейтральним блакитним тлом, на якому виразним шрифтом рядком стоять літери "щ" - однак одна з них чимось відрізняється. Попереджаємо, такі оптичні ілюзії вимагають від мозку правильно розрізнити дуже схожі стимули, тож в реальності задача буде складнішою, аніж може здатися.

Такі зображення здатні швидко і правильно зчитати люди з гарною зоровою пам'яттю та спостережливістю. Якщо готові протестувати себе, відкидаємо паніку і хвилювання, ставимо таймер, щоб вкластися у час, та розпочинаємо:

На зображенні 13 рядків з буквою "щ", знайди серед них дивну

Пам'ятаємо, подібні задачі потрібні для того, щоб натренувати власні зорові функції та уважність. Тож якщо потрібна буква не відшукалася, забуваємо про обмеження у часі та просто намагаємося виконати квест. Радимо кілька хвилин просто дивитися на зображення, щоб звикло око. Далі потрібне швидше знайдеться.

Ось, де сховалася потрібна буква

Радимо виконувати такі вправи частіше. Можна навіть вирішувати їх у компанії з друзями - ця розвага стане чудовим доповненням спільних посиденьок.

Оптичні ілюзії для геніїв

Пропонуємо свіжу підбірку нових оптичних ілюзій для геніїв. В арсеналі - складне зображення з чайками, де слід знайти жабу за 7 секунд. Око плутає одноманітна сіра палітра, тож засучіть рукави, ви можете спітніти від цього розумового штурму.

Ще одна потужна головоломка - задачка з червоними машинами. Вони чимось нагадують ілюзію з "Ш" - там також об'єкти стоять вряд і слід побачити "дивне". Чи під силу це вам - радимо пересвідчитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: