Знайдіть потрібну літеру дуже швидко / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

Звичайні люди дуже легко губляться серед великої кількості однакових зображень, які знаходяться поруч, і їм дуже важко знайти серед них те, що виділяється. На цього побудовані різні загадки для дітей та дорослих і завдання на уважність, а також логіку.

Люди ж з високим коефіцієнтом інтелекту (IQ) навпаки здатні за лічені секунди розшукати на зображенні якийсь унікальний елемент. Тільки справжні інтелектуальні гіганти зможуть серед купи літер Л за 11 секунд знайти букву П.

Поставлене завдання можна вважати із зірочкою, оскільки ці літери дуже між собою схожі. Це потрібно усвідомити й налаштуватися на те, що варто сконцентрувати максимальну увагу на тому елементі, завдяки якому букви можна відрізнити.

Відео дня

Якщо вже зрозуміли, про що саме йдеться, - беріться за роботу. 

Розшукайте букву П на оптичній ілюзії за 11 секунд / колаж з фото УНІАН

Можливо, ви розгубилися й не розшукали заховану літеру, - не журіться, а видихайте, перепочиньте й повторіть пошуки. Варто зазначити, що свій мозок та уважність можна "прокачати", але на це потрібно витрачати час. 

Ось де була захована літера П - правильна відповідь на оптичну ілюзію

Буква П була у п'ятому ряду знизу зображення / колаж з фото УНІАН

Непроста головоломка для справжніх гурманів - перевірте себе

Серед великого числа розрізаних апельсинів потрібно розшукати той фрукт, який насправді є дивним. 

Унікум зможе впоратися з головоломкою за 7 секунд. Щоб вчасно "подужати" це завдання, потрібно згадати будову апельсина. Не покладайте рук, якщо з першого разу не змогли розшукати те, що хотіли.

Вас також можуть зацікавити новини: