Ілюзія з чайками обманює око одноманітною палітрою, але десь там серед птахів сховалася жаба / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com​​​​​

Ця нова оптична ілюзія змусить спітніти навіть тих, хто вважає себе надзвичайно уважним та звик лускати подібні завдання, немов насінинки.

Потрібно знайти на пейзажній картинці з чайками та камінням жабу за 7 секунд. Але не сприймайте завдання з насмішкою - це зображення обманює око одноманітною палітрою та поєднанням чітко окреслених контурів предметів та розмитих.

Але і панікувати не слід: вдих-видих, максимальна концентрація - якщо готові, зазираємо нижче у головоломку УНІАН. Попередження: для ефективного виконання квесту радимо не плекати на інтуїцію, а поставити таймер із часом.

Відео дня

Загадкове зображення морського пейзажу, знайди потрібне

Де "містер жаба" на цій картинці? / Колаж УНІАН

Знайшли, де сховався наш "містер жаба"?  У вас відмінний зір і гостра увага до деталей, якщо впоралися так легко.

Однак, якщо амфібію досі не видно, радимо не орієнтуватися на час та просто спробувати звикнути до одноманітного сірого кольору на зображенні. Десь після хвилини око має вихопити "головне".

Загублена жаба всілася справа

Ось, де була наша маленька амфібія насправді  / Колаж УНІАН

Пам'ятайте, що багато у чому людина може натренувати здібності. Це стосується і моменту з уважністю. Радимо частіше проходити подібні задачки та залучати до них дітей та друзів. 

Головоломки на потужний IQ

Серед головоломок для геніїв можна спробувати сили на задачці з машинами: ця ілюзія вимагатиме від вас стратегії. Даємо коротку підказку вже тут - об'єкти розташовуватимуться вряд і будуть здаватися однаковими - одна деталь видасть "не те" авто. 

Також є ще одна пейзажна ілюзія, на якій центральну увагу привертає водоспад. Однак там у хащах сховалася лисиця - ваша задача, знайти її за 7 секунд.  

Вас також можуть зацікавити новини: