Дівчина знайшла спосіб помститися колишньому коханому й розлютила його матір (фото)

Це дуже розлютило матір колишнього хлопця, а ось підписників дівчини розвеселило.

Юзер TikTok на ім'я Алісія (Нік kazancigil.Liss) розповіла, що помстилася колишньому коханому, відправивши на його адресу безкоштовні зразки штучного газону.

У мережі ажіотаж навколо опублікованого відео дівчини зі скріншотами листування з колишнім хлопцем, ролик зібрав понад 2 млн переглядів і понад 5 тисяч коментарів.

Алісія зізналася своїм підписникам в TikTok (їх у неї понад 43 тисячі), що замовила безкоштовні зразки штучної трави - їх відправили на адресу екс-коханого. Це дуже розлютило матір колишнього хлопця, а ось підписників дівчини розвеселило.

Дотепна дівчина показала скріншоти листування з колишнім коханим, в ньому він запитує у неї, чи не вона відправила йому траву. Але та впевнено відповідає, що не стала б таким займатися. У коментарях багато хто сміявся над ідеєю Алісії та назвав її дуже смішною.

Курйозні історії зі зрадами

Раніше дві американки дізналися, що зустрічаються з одним і тим же чоловіком. Вони ефектно помстилися йому за обман і провели відпустку разом. 

А чоловік переспав з дівчиною і залишив лист її хлопцю під сидінням унітазу, в якому розповів про спільну ніч.

Крім того, самотній чоловік з Австралії знайшов своє покликання, викриваючи жінок, які зраджують партнерам. Він фотошопить себе до фотографій пар, в яких дружина проявляє невірність.

Вас також можуть зацікавити новини: