Французький тост - популярний варіант сніданку в ресторанах. Але снідати таким можна з легкістю вдома.
Французькі тости - одна з найпопулярніших страв для сніданків, бранчів та пізніх сніданків, яку можна замовити в ресторані або приготувати вдома. Але найчастіше ми смажимо хліб неправильно, зазначає Parade.
Там пояснюють, як самостійно вдома приготувати пухнасту стопку французьких тостів, обсмажено до золотистої скоринки й, за бажанням, покриту ще й чимось солодким.
Який хліб найкраще підходить для французьких тостів? Видання радить обирати хліб чаллах, хліб на заквасці, хліб бріош, техаський тост, французький хліб, бутербродний хліб.
Як замінник ванільному екстракту, можна взяти: мигдальний екстракт, мед або агаву, бурбон, ванільне мигдальне молоко, ванільне морозиво, ванільний порошок або насіння справжніх ванільних бобів, кленовий сироп.
Подавайте тости вершковим маслом і кленовим сиропом або з іншими варіантами топінгу - все на ваш смак.
Раніше ми пропонували кілька швидких варіантів сніданків. Серед рецептів: яєчня з беконом, омлет в горнятку, бутерброд з паштетом з яєць тощо. Останній дозволить смачно поснідати, навіть якщо вдома немає світла та газу. Як почати свій ранок з подібними стравами - читай в матеріалі.