Сталева справа – разом обираємо краще

НК

«ВИБІР СПОЖИВАЧА – 2020» - гідне підтвердження бездоганної репутації ТОВ «Мелітопольський завод харчового обладнання».

Близько 12 років Мелітопольський завод харчового обладнання виробляє технічне оснащення для професійних  кухонь і підприємств харчової промисловості.

Історія заводу починається з 2010 року. Тоді у засновників підприємства з’явилась ідея вдосконалити працю робітників кухні. Реалізація задуму привела до створення професійного бюро, до складу якого увійшли технологи, інженери, конструктори. Кваліфікований персонал підприємства пропонує індивідуальні рішення, нестандартне інженерне проектування.

Сьогодні Мелітопольський завод харчового обладнання – високотехнологічне виробництво, укомплектоване сучасними верстатами та приладдям. Контроль якості продукції здійснюється на кожному етапі роботи. На  виробництві використовують тільки найкращі матеріали та сертифіковані марки нержавіючої сталі AISI201, AISI304. Висновком державної санітарно-епідеміологічної  експертизи підтверджено повну відповідність продукції заводу всім критеріям безпеки.

Ще один напрямок діяльності – розробка та виготовлення  професійного обладнання для хлібокомбінатів, пекарень, м’ясокомбінатів. Завдяки своїм експлуатаційним  характеристикам обладнання високо  цінується на вітчизняному ринку.

Активне впровадження системи якості  управління безпеки харчових продуктів (ХАССП)  відбилося і на роботі Мелітопольського заводу. Там випускають продукцію, яка гарантує повну безпеку технологічного процесу виробництва для  персоналу та клієнтів.

Багаторічний досвід роботи дає можливість колективу Мелітопольського заводу своєчасно реагувати на зміни кон’юнктури ринку і враховувати побажання всіх його учасників.

За останні два роки працівники заводу освоїли виробництво пластикових опор із можливістю регулювання висоти виробів. Встановлено та успішно працює найбільш сучасне устаткування для фарбування поверхонь шляхом порошкового напилення.

Система ефективного управління, продуманий маркетинг, стабільні фінансові показники компанії були проаналізовані Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва і відзначені в Національній номінації «ВИБІР СПОЖИВАЧА – 2020». Ця відзнака підтверджує надійність компанії, пріоритетність послуг серед конкурентів, престижність роботодавця і позитивну динаміку розвитку. Всі ці досягнення дозволили Мелітопольському заводу харчового обладнання увійти до Реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг», згідно КВЕД: 25.99 «Виробництво інших готових металевих виробів, які не включені в інші категорії».

Одна з головних умов успіху Мелітопольського заводу харчового обладнання – іти в ногу з часом і завжди вдосконалюватися.

Партнери довіряють Мелітопольському заводу харчового обладнання, адже підприємство роками напрацьовувало визнання. Серед них ТОВ «АТБ-Маркет», ТОВ «Сільпо-ФУД», ТМ Зеркальний,ТМ Щирий Кум, «Хлібопекарський комплекс Кулиничі»; МК «Юбілейний», Агроіндустріальний холдінг МХП.

Підприємство займає активну життєву позицію в Запорізькій області та місті Мелітополь. Завод є меценатом футбольного клубу «ТІТАН». Маючи свою базу відпочинку на Азовському морі, організація надає безкоштовне проживання працівникам та їх сім'ям.

В планах заводу продовжувати стабільно розвиватися, проектувати і виробляти нове сучасне обладнання для харчової промисловості, освоювати нові ринки збуту, удосконалювати якість і дизайн продукції, рухатися далі, бачити позитивні моменти як в економіці, так і в житті.