Зеленський впевнений, що за час його президентства в Україні відремонтують всі дороги

Також він планує, що за роки його каденції будуть завершені великі інфраструктурні об'єкти, які роками стояли "замороженими".

Президент Володимир Зеленський впевнений, що за п'ять років його каденції в Україні будуть відремонтовані основні дороги в Україні.

Читайте такожШмигаль хоче відправити безробітних українців на будівництво доріг

Про це він сказав в інтерв'ю для фільму, показаного в ефірі одного з телеканалів.

"Велике будівництво". Я обіцяв, що ми це зробимо. Всі головні дороги, які з'єднують всі міста в Україні, ми побудуємо за п'ять років моєї каденції. Ми вже маємо проекти на 4 тисячі кілометрів доріг, ми їх обов'язково в цьому році побудуємо, обов'язково всі ці дороги завершимо. Я хочу, щоб ми цю суму наступного року збільшили в рази", - сказав Зеленський.

Також голова держави планує, що за роки його каденції будуть завершені великі інфраструктурні об'єкти, які роками стояли "замороженими". Серед них – завершення будівництва мосту в Запоріжжі, який, за словами Зеленського, планують здати протягом двох років.

Як повідомляв УНІАН, з 1 березня в Україні стартувало, як і планував уряд, "Велике будівництво", проекти по ремонту і будівництва інфраструктурних та соціальних об'єктів, які не зупиняються навіть в умовах загальнонаціонального карантину. При внесенні змін до держбюджету на 2020 рік Верховна Рада практично без змін залишила фінансування дорожнього будівництва.