Психолог пояснив образ Порошенка на виборах 2019

За словами експерта, нинішній глава держави виглядає втомленим.

На нинішніх президентських виборах Петро Порошенко демонструє образ батька, втомленого від бід та турбот. Таку думку висловив психолог, експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім.

Читайте такожУ Єврокомісії заявили про готовність співпрацювати з будь-яким президентом України

Як повідомляє «Главред», в ефірі ObozTV Кім, за підсумками аналізу відеозвернень Порошенка, розповів, що чинний український лідер досить часто показує емоції смутку і проявляє повільність у рухах.

За словами експерта, президент виглядає втомленим, різниця у віці між обома кандидатами понад 10 років, але Зеленський сприймається як молодий політик, а Порошенко — як мудрий і досвідчений, хоча йому ще немає 60 років (Зеленському — 41 рік, а Порошенко — 53).

"...Порошенко досить часто демонструє емоції смутку, він повільний в рухах. Чинний президент показує образ батька, втомленого від турбот та бід, який повинен реагувати на сина-підлітка Зеленського", — зазначив експерт.

Раніше директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін розповів, що дебати між Зеленським і Порошенком фактично вже йдуть, і проходять у нестандартній формі.