Фанат намагається пройти Elden Ring догори ногами із застосуванням керма (відео)

Новий спосіб значно ускладнити проходження.

Коли здається, що фанати здолали найбожевільніші випробування під час проходження Elden Ring, з'являється якийсь ентузіаст з новою дивною ідеєю. До таких належить стример під псевдонімом Zestypineapples737, який намагається дійти до фіналу гри догори ногами із застосуванням керма і педалей. На цьому тлі проходження з використанням одного пальця вже не здається таким дивним.

На своєму YouTube-каналі блогер демонструє кожен фрагмент забігу. Стример розпочав випробування чотири місяці тому і дійшов до Маленії, Клинок Мікелли — найскладнішого боса в Elden Ring. У ролику нижче можна побачити перемогу Zestypineapples737 над першим сюжетним головгадом — Маргітом, Жахливе Знамення.

Ентузіаст адаптував управління під кермо з педалями. Він призначив дії на різні клавіші, а поворотами контролера обертав камеру. Для додаткової складності Zestypineapples737 перевернув екран догори дном. Стример знімав контролер і монітор на окрему камеру, щоб довести свою чесність.

Elden Ring-основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, який потьмянів, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. на Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: