Морготт в Elden Ring / фото Elden Ring Wiki

Часом гравці придумують собі випробування в Elden Ring, які здаються покаранням. Наприклад, стримерша MissMikka намагається пройти гру, керуючи персонажем одним пальцем. А блогер ymfah дістався до фіналу екшен-RPG FromSoftware без ходьби. Тепер до цього списку можна додати вбивство Морготта, короля знамень за допомогою одних лише перекидів.

Таким досягненням відзначився стример QuestionMarkS. У ролику нижче демонструється кінець його божевільного бою з босом, який тривав протягом восьми годин. Ентузіаст все ж зумів перемогти, незважаючи на величезну кількість здоров'я боса. Навіть на першому проходженні Морготт має понад 10 тисяч одиниць життя. А в режимах "НГ+" воно збільшується.

Стандартні перекиди в Elden Ring не можна застосовувати для атаки. Щоб це змінити, потрібно використати Шипастий комплект броні. Але QuestionMarkS надів лише рукавиці, і в результаті завдавав одиницю пошкоджень за раз. Решта збірки ентузіаста включала Щит зі знаком для пасивної регенерації здоров'я і талісмани на зниження шкоди.

Elden Ring — основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, Потьмянілий, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. На Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: