Фанати дізналися, коли відбудеться анонс Grand Theft Auto VI (чутки)

Якщо користувачі правильно розшифрували послання від Rockstar Games, то чекати залишилося недовго.

П'ять днів тому Rockstar Games опублікувала трейлер Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition. Це збірка з трьома оновленими частинами серії — GTA III, GTA: Vice City і GTA: San Andreas. Фанати уважно вивчили ролик і знайшли в ньому одну важливу фразу. Її розшифровка допомогла з'ясувати, коли може відбутися анонс Grand Theft Auto VI.

Як передає Dexerto, на одному з кадрів трейлера оновленої трилогії показується, як Томмі Версетті їде на мотоциклі. На номерному знаку транспортного засобу є напис Vice City і букви ICSLV. На думку фанатів, це послання від Rockstar. Воно означає "Вайс-Сіті скоро з'явиться" (Vice City is coming soon). А букви LV являють собою римську цифру 55. Тобто виходить, що анонс, пов'язаний з Вайс-Сіті, повинен відбутися через 55 днів з моменту публікації трейлера Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition.

Причому тут GTA VI

  • Раніше в мережі неодноразово виникали чутки про Вайс-Сіті в шостій частині. Мовляв, сучасна версія знаменитого міста стане однією з центральних локацій гри.
  • Цю інформацію підтвердили відразу два довірених інсайдера — Том Хендерсон і Джейсон Шрайер.
  • Ось чому користувачі вважають, що 16 грудня 2021 року Rockstar Games анонсує Grand Theft Auto VI. Однак це лише теорія, яка цілком може виявитися надуманою.