Стало відомо, коли пройде третій сезон української кіберспортивної ліги WePlay Academy

Перші змагання відбудуться вже на початку наступного року.

Українська організація WePlay оголосила дати проведення третього сезону кіберспортивної ліги WePlay Academy League. Молоді склади центральних команд світу в черговий раз поміряються силами в Counter-Strike: Global Offensive.

Читайте такожУкраїнська NAVI визнана кращою кіберспортивною командою року за версією The Game Awards 2021У цьому сезоні в турнірі змагатимуться десять колективів. Серед них є NAVI Junior, Fnatic Rising, mouz NXT та інші. Учасникам ліги має виконатися від 16 до 21 року. Однак допускається виключення у вигляді одного гравця на команду, якому буде більше 21 року. Загальний призовий фонд третього сезону WePlay Academy League становить $100 тисяч. Подивитися всі матчі можна буде на офіційних каналах WePlay Esports на YouTube і Twitch, а також в додатку Smart TV.

Розклад турніру

  • Груповий етап: з 3 по 12 січня. Групи A і B по п'ять команд зіграють матчі за подвійною круговою системою. Колективи, які займуть перші місця, автоматично перейдуть в плей-офф. Решта змагатиметься за вільні слоти на етапі Gauntlet з 14 по 16 січня.
  • Плей-офф відбудеться 11-13 лютого на кіберспортивній арені WePlay Esports Arena Kyiv.
  • Більше інформації про сам турнір і учасників можна дізнатися за цим посиланням на офіційному сайті WePlay Esports.

Вас також можуть зацікавити новини: