Турнір Dota Pro Circuit від WePlay Esports пройде в Києві / фото Valve

З 2 по 13 червня у Києві відбудеться WePlay AniMajor 2021 – великий турнір з Dota 2. На ньому серед команд-учасників розіграють $500 тисяч та 2,7 тисячі очок Dota Pro Circuit.

Чемпіонат проведуть на WePlay Esports Arena Kyiv (ВДНГ) без глядачів, повідомляє кіберспортивний медіахолдинг WePlay.

"Можливість прийняти мажор – велика честь і відповідальність для нас. Ця подія – найбільший челендж з усіх, з якими ми будь-коли справлялися", – зазначає Олег Гуменюк, CEO WePlay Esports.

У турнірі візьмуть участь 18 команд. Вони будуть розподілені наступним чином:

  • Wild Card – 6 команд;
  • Груповий етап – 6 команд;
  • Плей-офф – 6 команд.

Читайте такожCEO WePlay Esports Олег Гуменюк: В Україні є всі шанси стати державою першого рівня в кіберспортивній Індії

Етап Wild Card розпочнеться 2 червня. На ньому шість команд зіграють серію матчів у форматі Round Robin (best of two). Дві команди з найкращим результатом пройдуть у груповий етап, який розпочнеться вже 4 червня.

За результатами групового етапу дві команди, які займуть перші місця, вийдуть у верхню сітку плей-офф. Дві команди з найгіршими показниками вилетять з турніру, а решта потраплять до нижньої сітки плей-офф.

9 червня стартує плей-офф, де шестеро команд, що залишилися, битимуться у матчах до двох перемог. А вже у Гранд-фіналі потрібно буде здобути три перемоги.

WePlay AniMajor 2021 пройде з 2 по 13 червня / фото WePlay Esports

Нагадаємо, WePlay AniMajor 2021 – це один з двох мажорів Dota Pro Circuit (турнірів, з великим призовим фондом) поточного сезону. За підсумками київського івенту переможець отримає запрошення на The International 10 – головний чемпіонат з Dota 2 із призовим фондом у $40 мільйонів, який відбудеться у серпні в Стокгольмі.