Стало відомо, яким буде новий Xbox: головні сюрпризи очікуваної консолі

Передбачається, що нова консоль стане найпотужнішим Xbox за всі часи.

З’явилися подробиці щодо планів Microsoft відносно випуску наступної ітерації консолі Xbox Series X. Як передає The Verge, йдеться про консоль із кодовим іменем Brooklin, її мають представити у жовтні-листопаді 2024-го року.

Передбачається, що нова консоль стане найпотужнішим Xbox за всі часи, вона не матиме приводу для дисків. Очікувана ціна - 499 доларів.

Судячи з усього, Xbox буде циліндричним корпус, з портом USB-C із можливістю заряджання на передній панелі. Також, відомо, що ємність накопичувача складе 2 ТБ, й консоль підтримуватиме технології Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E.

Крім того, повідомляється, що завдяки оновленому процесору має зменшитися енергоспоживання на 15%, в режимі очікування - на 20%.

Nintendo Switch 2 - що повідомлялося

Як писав УНІАН, з'явились свіжі чутки, що довгоочікувана консоль Nintendo Switch 2 вийде вже скоро. Зазначалося, що прототип консолі таємно показали на виставці Gamescom: нове покоління отримає екран з роздільною здатністю вище, ніж у оригінальних Switch, а також значно більш потужне залізо.

Головною фішкою Switch 2 виявилася підтримка технології масштабування NVIDIA DLSS з включеною трасуванням променів. Ті, хто був на приватній презентації кажуть, що графіка на компактній приставці виглядає максимально круто - це рівень PlayStation 5 і Xbox Series.

Вас також можуть зацікавити новини: