Кондратюк показав своє фото з лікарні і звернувся до антивакцинаторів: "Визначайтесь, бо може бути пізно"

Ігор Кондратюк закликав не зволікати та робити щеплення від коронавірусу.

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк звернувся до українців, які виступають проти щеплень від коронавірусу.

На своїй сторінці у Facebook він пригрозив банити і видаляти всіх антивакцинаторів із друзів. Також Кондратюк додав до допису дві світлини – свій архівний знімок із ковідного відділення лікарні у березні цього року та фото вакцини, якою імунізувався у липні.

Читайте такожЗ 200 хворих лише двоє вакцинованих: журналісти показали переповнені COVID-лікарні на Дніпропетровщині (фото)

"Мої фейсбучні друзі! Знову про наболіле. Якщо ви користуєтесь смартфоном, мобільним зв'язком і комп'ютером, а не пишете на бересті/пергаменті; їздите на авто (автобусах, літаках, etc.), а не на бричках/підводах; користуєтесь туалетним папером, а не підтираєтесь лопухами; ваші діти щодня зранку ходять в школу, а не в ліс по гриби та ягоди; живете в будинках, а не в мазанках/землянках; іншими словами – якщо ви живете у 21-му столітті, то у мене запитання: чому дехто з вас постить маячню про шкідливість вакцинації від ковід-19?", – написав Кондратюк.

Телеведучий також закликав не зволікати та робити щеплення від коронавірусу.

"Хочете, щоб вас і ваших дітей лікарі не витягували з того світу після зараження коронавірусом – вакцинуйтесь! Не хочете вакцинуватись – обов'язково в кінці коменту напишіть: "хочу швидше покинути цей світ, тому я – антивакцинатор/ка". Визначайтесь, бо може бути пізно… Розум переможе! Гарного дня!", – зазначив Кондратюк.

Нагадаємо, в Україні минулого тижня зроблено понад 1,5 млн щеплень від COVID-19. Вчора проти COVID-19 було вакциновано 101 331 людину. 

Від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплені 8 млн 965 тис. 692 особи, з них повністю імунізовані та отримали дві дози вакцини – 6 млн 989 тис. 668 осіб.

Записатися на вакцинацію вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 2019. Більше про вакцинацію ви можете дізнатися на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Коронавірус в Україні: що відомо