Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день сексу: як провести це свято

Радимо вам провести День сексу зовсім не так, як всі цього очікують. Заінтригували?

Сьогодні, 30 листопада, відзначають Міжнародний День сексу

Вперше це свято було внесено до міжнародного календаря свят і пам'ятних дат в 2007 році з подачі ЮНЕСКО. Вважається, що ідея зародилася в Амстердамі, де 30 листопада проводяться численні паради і виступи. Під час таких заходів усіх агітують займатися лише безпечним сексом, а на вулицях усім вручають листівки та презервативи.

Примітно, що схоже свято існував ще в древніх Греції і Римі, де проводилися урочистості на честь родючості і примноження всієї природи.

Як відсвяткувати День сексу

У цей день заведено присвячувати більшу частину часу сексу і всьому, що з ним пов'язано. Конкретних правил і обмежень немає. Зачинателі свята сформулювали його гасло: "Експериментуйте!".

Згідно з даними багатьох досліджень, люди, які регулярно займаються сексом, менше хворіють і живуть значно довше, ніж ті, хто не робить цього. Річ у тому, що секс зміцнює здоров'я серцево-судинної системи, імунітет, захищає від депресії, допомагає схуднути і покращує стан шкіри.

Але ми радимо вам провести День сексу зовсім не так, як всі цього очікують. Згадайте про те, чим ви з коханою людиною займалися до того, як справа дійшла до ліжка. Ви можете сходити в кіно або ресторан, посидіти обійнявшись, погуляти або поговорити. Це може бути все що завгодно, але не секс - домовтеся про це заздалегідь.

Читайте такожСтало відомо, як розпізнати симпатію на першому побаченні

Головна умова: не забувати про сексуальність. Якщо це вечеря, то додайте більше романтики, приготуйте страви з великою кількістю афродизіаків. І не забувайте про привабливі посмішки, ніжність і пристрасть.

Якщо партнер знаходиться далеко і до ночі занадто довго чекати, зав'яжіть пікантне листування. Можете завести для цього окрему електронну адресу і придумати провокаційний нік. Думки, спогади, фантазії, спроби спокусити - пишіть про все, що вас заводить. У такому листуванні не варто обговорювати проблеми у стосунках - це простір тільки для еротичної гри. Використовуйте віртуальний світ і проявляйте цікавість, створюйте інтригу, змусьте один одного хвилюватися і тріпотіти.

Крім того, день сексу - хороший привід зайнятися самоосвітою і дізнатися більше про те, чим же ми займаємося в спальні. У цій сфері завжди є місце відкриттям. Познайомитися з останніми дослідженнями, почерпнути трохи теорії, дізнатися про те, що думає протилежна стать - цікаво і корисно.

Більшість з нас жваво цікавляться сексом, проте багато хто не знає корисних речей, які можуть зробити нас по-справжньому хорошими коханцями. Присвятіть цей день або вечір тому, щоб їх дізнатися, а потім випробуйте на практиці.

Нагадаємо, згідно з дослідженнями, більшість сексуально задоволених українців вважають себе щасливими людьми.

Вас також можуть зацікавити новини