Названо популярний продукт, що викликає рак

Фахівці з'ясували, що часте вживання молочних продуктів пов'язане з великим ризиком розвитку пухлин.

Американські вчені пов'язали вживання молока з підвищеним ризиком розвитку раку молочної залози у жінок.

Дослідники проаналізували дані про раціон харчування 53 тисяч здорових жінок, які спостерігалися протягом 8 років, пише MedicalXpress.

Читайте такожЛікар розповіла, кому не можна їсти млинці

Також учасниці вказували свою фізичну активність, частоту споживання алкоголю, факти прийому лікарських препаратів, сімейну історію захворюваності на рак молочної залози.

До кінця спостереження були зареєстровані 1057 випадків розвитку пухлини грудей.

Фахівці з'ясували, що часте вживання молочних продуктів пов'язане з великим ризиком розвитку пухлин. При цьому не було різниці між знежиреним та цільним молоком.

Раніше медики розповіли, кому не можна їсти гречану кашу.