Мешканка Лондона схудла за рік на 36 кілограмів, відмовившись від однієї звички

Британка все життя була схильна до повноти.

Мешканка Лондона Бренда Фінн за один рік схуднула на 36 кілограмів. Жінка відмовилася від улюбленої звички - переглядати соцмережі.

Про це пише Fox News.

Бренда Фінн все життя була схильна до повноти й з 2016 року активно набирала вагу. У 2020 році вона важила вже 98 кілограмів.

Спочатку 33–річна британка боролася з вагою традиційними методами – тренувалася, змінювала дієту, а після відмовилася від шкідливої звички-сидіння в соціальних мережах.

Читайте такожГалкін показав схудлу Пугачову в ультракороткій сукні"Я постійно прокручувала стрічку і бачила нескінченні торти, морозиво, солодкі напої та піцу. Це було постійне нагадування, що треба піти та перекусити. Коли я зрозуміла, як Facebook та Instagram відвертають мою увагу від прогресу, я відмовилася від них", - поділилася жінка.

За її словами, щойно вона відмовилася від соцмереж, то в перші ж місяці стала худнути. У вільний час вона вивчала калорійність страв, змінила раціон і купила тренажери.

До травня поточного року її вага знизилася до 69 кілограмів, а у вересні - 63 кілограми. У планах жінки схуднути ще на 5 кілограмів.

"Я не можу повірити в те, наскільки краще себе почуваю. Я харчуюся здоровою їжею та відчуваю себе набагато більш живою", - зізналася Фінн.

Як раніше повідомляв УНІАН, 35-річний айтішник Манджунат Джі Ен з Індії, що важив 110 кілограмів, за вісім місяців схуд на 30 кілограмів завдяки традиційній дієті і спортивним заняттям. При цьому він повністю відмовився від алкоголю, почав рано лягати спати і рано вставати.

Вас також можуть зацікавити наступні новини