"Хотіла залякати вчителів чи ледь не вбити": подробиці стрілянини з арбалета у школі в Полтаві (фото)

Дівчина-стрілець не змогла чітко пояснити, чому поранила вчителів.

Дівчина, яка в Полтаві у школі стріляла у вчителів з арбалета й була затримана, чітко не пояснила причину свого вчинку – то казала, що хотіла залякати, то вже – ледь не вбити.

Зловмисниця вчилася в атакованій школі до 4 класу, розповіли УНІАН в поліції.

За словами нападниці, вона придбала арбалет у магазині.

У затриманої порізані руки та шия. Наразі слідчі хочуть провести освідування затриманої, щоб визначити, чи перебуває вона у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

У соцмережах діти, які навчаються у школі, де сталася стрілянина, пишуть, що дівчина має зелений колір волосся й курила цигарку.

Читайте такожУ Львові розстріляли таксиста: депутат назвав прикмети підозрюваних (фото)"Вона була з цигаркою. Зайшла в перший кабінет, вистрелила у спину вчительці. Далі вона заходила в кожний кабінет, який їй попадався, й стріляла... Кого поранили? – Вчителя української мови та зарубіжної літератури... Заступниця директора закладу отримала поранення у руку, вчителька – у спину...", – написали користувачі.

За їхніми даними, арбалет у нападниці забрав 14-річний учень 9-го класу, і вона не чинила опір.

Пізніше в мережі з'явилося фото, на якому зображена затримана.

Педагоги зі школи повідомили, що дівчину затримали на місці, викликали поліцію та швидку допомогу. Педагогів відвезли до лікарні. Навчальний процес у школі триває.

Раніше повідомлялося, що в Полтаві дівчина влаштувала стрілянину 6 вересня на території полтавської школи №11. Двоє вчителів отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалим надали медичну допомогу, загрози їхньому життю немає.