У Києві поліцейські вилучили канабіс та коноплю на 15 мільйонів гривень (відео)

За місцем проживання двох наркоділків вилучено 50 кг канабісу, знищено майже 700 рослин конопель.

Київські поліцейські вилучили канабіс та сировину для його виготовлення на 15 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Читайте такожНа Київщині затримали чоловіка, який вирощував коноплю у підвальному приміщенні (відео)За даними правоохоронців, протизаконною діяльністю займалися уродженці Дніпропетровщини та Черкащини, вони вирощували нарковмісну рослину та збували канабіс на території міста Києва, а також Київської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

«Під час проведення обшуків за місцями мешкання фігурантів ми вилучили близько 50 кг канабісу та ліквідували посів рослин коноплі у кількості майже 700 штук. За цінами «чорного ринку» сума вилученого становить близько 15 мільйонів гривень», - зазначив заступник начальника слідчого управління поліції Києва Едуард Соловйов.

Двом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Судом обрав обом фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі.

Інші новини за темою: