У центрі Одеси спалили Mercedes відомого адвоката

За словами свідків, на місці події було також чутно стрілянину.

Сьогодні в центрі Одеси невідомі спалили автомобіль відомого в місті адвоката.

Як передає кореспондент УНІАН, подія сталася в провулку Катаєва, неподалік Куликова поля.

За словами місцевих жителів, у районі 15.40 на місці події було чутно стрілянину.

Читайте такожВ Одесі розслідують загибель пенсіонера при падінні з балкона

«Вдалося побачити групу невідомих молодиків, одягнених у якусь уніформу. Вони підпалили припарковану іномарку і швидко зникли», - розповіли УНІАН випадкові очевидці.

Як стало відомо УНІАН від поінформованого джерела в правоохоронних органах регіону, зловмисники підпалили автомобіль Mercedes-Benz (S63 AMG), яким користується відомий адвокат Максим Болдін. За наявною інформацією, офіційно авто зареєстровано на його дружину.

На місце події оперативно прибули рятувальники. За непідтвердженими поки що даними, підпал зафіксували відеокамери, а правоохоронцям вдалося затримати зловмисників.

У поліції наразі жодних коментарів до цього інциденту офіційно не дають.

Довідка. 44-річний Максим Болдін закінчив Одеський національний університет імені Мечникова за фахом «Правознавство», де отримав юридичну кваліфікацію, і Одеський державний економічний університет. У 2002-му він став помічником народного депутата України Едуарда Гурвіца і був у цій якості три роки. В 2006-му почав займатися адвокатською діяльністю, і за рік очолив юридичне управління Одеської міськради. У 2011 році обіймав одну з ключових посад в Антимонопольному комітеті, залишаючись, при цьому, консультантом Одеської облради.

Читайте такожУ курортній зоні Одеси обвалилася частина чотириповерхового житлового будинку, є постраждалі (фото)

З 2012 по 2015 рік Болдін був керуючим партнером адвокатської компанії «В&G», і одеського офісу юридичної фірми «Гвоздій та Оберкович», а в 2015 році обійняв таку саму посаду в юридичній фірмі «inTrust» (раніше - ЮФ «MBSM»).

Крім цього, в 2005 році Болдін заснував і очолив Громадську організацію «Фонд підтримки громадян Одеси», яка надавала соціальну і правову допомогу жителям міста.

Рік тому був у числі фаворитів серед претендентів на посаду голови Одеської обласної адміністрації. Однак згодом на цю посаду був призначений Максим Куций.