Обвал стався вночі / фото ДСНС

Сьогодні вночі в курортній зоні Одеси обвалилася частина 4-поверхового житлового будинку, є постраждалі.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС в Одеській області, приблизно в 3:10 в службу порятунку «101» надійшло повідомлення про обвалення стіни житлового будинку по вул. Ясній, 10.

Читайте такожВ Одесі розслідують загибель пенсіонера при падінні з балкона

Відео дня

Як з'ясувалося, сталося обвалення кутової частини 4-поверхового житлового будинку з 1-го по 4-й поверх, існує загроза подальшого обвалення фрагментів будинку.

Відзначається, що дах і горищне приміщення не постраждали. Мешканці будинку були евакуйовані до прибуття підрозділів ДСНС.

Мешканців будинку евакуювали / Фото: Нацполіція

Під час евакуації отримав травми житель однієї з квартир, який госпіталізований в медичний заклад. За попередньою інформацією, інших постраждалих немає.

«Службою енергопостачання будинок знеструмлений. Проводяться роботи по розчищенню засипаного колодязя для відключення будинку від газу», - повідомили в главку.

Читайте такожВ Одеському художньому музеї через зливу обвалився карниз (фото)

На місці події з мешканцями будинку працюють психологи ДСНС.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 21 осіб особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Зазначений будинок - пам'ятка архітектури місцевого значення, зведений в 1912 році.

Як повідомляв УНІАН, у травні в історичній частині Одеси обвалилася стіна 4-поверхового будинку по вулиці Торговій, 20, а також стався обвал на Середньофонтанській, 29 - обвалилися дах і фасад двоповерхового 22-квартирного будинку, який звели в першій половині минулого століття.