Масова бійка та вбивство: на Закарпатті відбулися бурхливі вибори "барона" (відео)

Один з місцевих жителів вбив лопатою іншого під час масової бійки.

У селі Підвиноградів на Закарпатті бурхливі вибори циганського "барона" закінчилися масовою бійкою та вбивством. 

Як повідомив журналіст Віталій Глагола в Telegram, внаслідок бійки загинула одна людина.

"На Виноградівщині – заворушення у зв’язку з виборами нового "барона". Відбулася масштабна бійка, в результаті якої, за повідомленнями очевидців, загинула людина", – написав журналіст під відео.

Натовп кричав та підсвистував, а в якийсь момент зав'язалася бійка та почали "літати" палиці. 

Згодом у поліції Закарпаття повідомили, що події відбулися на одній із вулиць Підвиноградова. На місце виїздила слідчо-оперативна група та спецпризначенці Роти поліції особливого призначення ГУНП в області.

Правоохоронці припинили порушення громадського порядку, під час рейду задля недопущення продовження конфлікту вони виявили тіло чоловіка. Встановлено, що загиблим виявився 40-річний місцевий житель якого смертельно травмував 34-річний земляк. Попередньо, фігурант наніс опоненту один удар металевим предметом (лопатою) по голові, що в подальшому призвело до його смерті.

Підозрюваного затримали й відправили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 ККУ (завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження). Щодо інших учасників бійки проводять слідчі дії.

Інші новини із Закарпаття

Раніше на Закарпатті прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського прикордонного загону виявили ухилянта, який понад три доби блукав у горах. Наступного дня він помер у лікарні. 

А перед цим у селищі Ясіня на Закарпатті через недогляд п’яної матері під колесами вантажівки "Урал" загинула півторарічна дівчинка. 

Вас також можуть зацікавити новини: