На Чернігівщині невідомі обстріляли авто кандидата у мери Прилук

Невідомий стрілець влучив у лобове скло автівки та у скло передніх дверцят з боку водія.

На Чернігівщині невідомі обстріляли автомобіль кандидата на посаду міського голови Прилук.

Як повідомили у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області, поліція проводить оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб, які вчора уранці на автошляху між селами Линовиця та Бубнівщина Прилуцького району обстріляли позашляховик кандидата.

Згідно з інформацією, повідомлення про напад на автівку надійшло учора близько 6-ї ранку на спецлінію «102». На місце події виїхало керівництво Прилуцького відділу поліції, слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Прилуцького відділу поліції.

Під час огляду обстріляного позашляховика поліцейські виявили отвори, схожі на кульові. Невідомий стрілець влучив у лобове скло автівки та у скло передніх дверцят з боку водія. Обставини події наразі встановлюються. Водій автівки не постраждав.

За фактом злочину слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Досудове розслідування триває.

Водночас, як повідомляють місцеві журналісти, нападу зазнав кандидат на посаду Прилуцького міського голови Сергій Ткаченко.

За даними сайту ЦВК, він балотується від Європейської партії України. Займається підприємницькою діяльністю.Джерело: Крім цього, у соцмережах Ткаченко позиціонує себе як отаман Прилуцького козацького полку.