Замах на Царьова у Криму: журналіст назвав ймовірну версію

Російські пропагандисти відкрито погрожували колаборанту в ефірах, пригадав Казанський.

Останнім часом колаборант Олег Царьов досить жорстко критикував дії російської влади. Саме Кремлю зараз вигідно його "прибрати", вважає журналіст Денис Казанський.

"Російські ЗМІ звичайно відразу ж звинуватили в замаху на Царьова Україну. Але насправді все не так однозначно. Царьов симпатизував Пригожину і неодноразово допускав жорстку критику Кремля. Він критикував Путіна за провал роботи по Україні, писав про те, що "кадировці" пиляють на метал завод Ілліча у Маріуполі. За це Соловйов та інші співробітники держпропаганди РФ відкрито погрожували Царьову прямо в ефірах", - зазначив журналіст.

За його словами, Царьова називали зрадником:

"Говорили, що він якийсь подвійний агент, що він спеціально вкидає антиросійські меседжі, що він, можливо, працює на Україну".

Як додав Казанський, очевидно, що ця критика Кремлю не подобалася, як і не подобалася симпатія Царьова до Пригожина.

"Саме Кремлю зараз дуже зручно прибрати Царьова. Навіть розслідувати нічого не треба. Всю провину звалять як зазвичай на українську ДРГ, і кінці у воду", - припустив журналіст.

Замах на Царьова - що повідомлялося

Нагадаємо, вранці 27 жовтня російські Telegram-канали повідомили, що в окупованій Ялті напали на Царьова. Сталося це в санаторії, де він жив.

За різною інформацією, колаборанта підрізали або підстрелили.

Вас також можуть зацікавити новини: