У Києві двоє водіїв намагалися перехитрити всіх у заторі - їх наздогнала миттєва карма (відео)

Користувачі мережі бурхливо відреагували на дії копів та схвалили їх, адже порушників треба карати.

У Києві патрульні поліцейські зупинили двох порушників, стоячи в заторі. Відповідним відео поділився у своєму Facebook заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

На записі видно, як два авто виїжджають на зустрічну смугу, щоб об'їхати затор, в якому, до речі, й стояли копи. Та хитрих керманичів вмить наздогнала карма.

"Бажаю здоров’я", – підписав відеоролик Білошицький. Камера одного з водіїв зафіксувала, як поліцейські зупиняють порушників на зустрічній смузі.

За подібне правопорушення передбачено штраф у розмірі кількох сотень гривень. 

Як мережа відреагувала на покарання поліцейськими порушників на дорозі

Користувачі мережі бурхливо відреагували на дії копів та схвалили їх, адже потім таких порушників за кермом доводиться все одно пропускати, коли вони намагаються "втиснутися" між авто:

  • "А якщо ти не поліцейський, але теж так робиш, коли бачиш "хитрож*пих"? І так само на смузі громадського транспорту. Це порушення?"
  • "Завжди хотів теж так зробити з тими, хто їде по зустрічці"
  • "Як незручненько вийшло… Приїхали"
  • "Гарно так"
  • "Клас, миттєва карма"
  • "Невдача спіткала мандрівника"
  • "Озвучка - топ!".

Порушення ПДР у Києві й покарання таких водіїв

Раніше у столиці водій автомобіля BMW вирішив не чекати разом з іншими у заторі та об'їхав скупчення машин газоном на розділовій смузі. Інцидент потрапив на відео. Цей випадок стався на Оболоні, перед виїздом на міст. 

А інший водій у Києві вирішив влаштувати перегони в ранкову годину пік. Під час маневрування на високій швидкості він не впорався з керуванням і влетів одразу в три припаркованих авто

Вас також можуть зацікавити новини: