У Москві чоловік у жіночій сукні поранив сокирою відвідувачів магазину

В даний час обставини і причини того, що сталося встановлюються.

У магазині на північному сході Москви чоловік з сокирою напав на відвідувачів, в результаті чого дві людини отримали поранення.

В даний час нападника затримали, повідомили в московському ГУ МВС.

Інцидент стався на вулиці Каргопольській, будинок 14. За даними російського МВС, чоловіку 48 років, мотиви нападу поки невідомі. Двох постраждалих госпіталізували.

Читайте такожУ київському супермаркеті покупець накинувся з матюками на дівчину-підлітка й потрапив на відео

В даний час обставини і причини того, що сталося встановлюються. За словами джерела ТАСС, чоловік був одягнений у жіночий одяг, він стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері. "За попередніми даними, конфлікт стався на побутовому грунті - через візок. Постраждали жінка і чоловік", - зазначило джерело.

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня молода пара сатаністів з Москви зізналася в серії ритуальних вбивств, скоєних п'ять років тому в Ленінградській області і Карелії. Подружжя затримали за наркотики, проте у відділенні поліції молоді люди зізналися у двох вбивствах, розчленуванні та канібалізмі.

Жертвами сатаністів, за попередньою інформацією, стали хлопець і дівчина, яких з 2016 року вважали безвісти зниклими. Убиті захоплювалися езотерикою і довіряли парі.