Капремонт вулиці Хрещатик у Києві проведуть за 741 мільйон гривень

Оголошено тендер на виконання капремонту вулиці Хрещатик, очікувана вартість робіт складає майже 741 млн грн.

Комунальна корпорація "Київавтодор" оголосила тендер на виконання капітального ремонту вулиці Хрещатик у Печерському та Шевченківському районах міста, очікувана вартість робіт складає 740 млн 951,2 тис. грн.

Відповідна інформація розміщена на Prozorro.

Тендер був оголошений 24 травня. Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій - 24 червня, аукціон має відбутись 30 липня.

Згідно з умовами тендеру, всі роботи з оновлення вулиці Хрещатик повинні завершити до кінця 2023 року.

Читайте такожУ Києві на відремонтованій станції "Святошин" посипалася штукатурка і відпадає плитка

У Києві проведуть капітальний ремонт вулиці Хрещатик

  • 17 липня 2020 року Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що у 2021 році планується капітально відремонтувати Майдан Незалежності та вулицю Хрещатик.
  • 14 січня 2021 року заступник голови КМДА Олександр Густєлєв не виключив, що анонсований на цей рік початок робіт з капітального ремонту вулиці Хрещатик можуть відкласти.
  • За його словами, оновлення головної вулиці матиме комплексний характер. Будуть капітально відремонтовані інженерні мережі, зокрема, колектор дощової каналізації та комунікаційний колектор, замінено дорожнє покриття. У рамках робіт з благоустрою території передбачено ремонт мережі зовнішнього освітлення, озеленення, влаштування системи зрошування.
  • Також на Хрещатику з’являться додаткові наземні пішохідні переходи - на перетині з вулицею Прорізною і на перетині з вулицею Михайлівською, та мережі відеоспостереження.
  • Він зазначив, що проектна документація капітального ремонту вулиці на сьогодні перебуває в процесі розробки.