Як правильно смажити курячі котлети і як приготувати їх так, щоб близькі просили добавки - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Котлети можна приготувати з різних інгредієнтів - м'яса, риби, птиці і навіть овочів. Курячі котлети вважаються одними з найбільш корисних, так як м'ясо курки визнано багатьма дієтологами як дієтичне. УНІАН розповість, як зробити соковиті курячі котлети з курячого фаршу на сковороді.
Раніше ми говорили про те, як приготувати котлети без м'ясорубки.
Досвідчені кулінари називають кілька головних нюансів, знаючи про які, у кожної господині вийде зробити повітряні котлети з курячого фаршу:
Також кулінари рекомендують додавати в фарш рубану зелень, мелений часник і інші спеції. Головне - не переборщити, інакше котлети вийдуть жорсткими.
Використовуючи цю рецептуру, вам вдасться зробити курячі котлети на радість всій родині.
Вам знадобляться:
Цибулю подрібнити, обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. М'якуш білого хліба залити молоком і залишити на 5 хвилин. Куряче філе, цибулю і хліб пропустити через м'ясорубку. Перекласти фарш в миску, додати яйце, сіль, перець, спеції, перемішати, відбити і залишити на 30 хвилин. З фаршу сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях, викласти на сильно розігріту сковороду. Смажити з обох сторін по 2-3 хвилини, потім накрити кришкою, зменшити вогонь і довести страву до готовності.