Гороскоп для Стрільця в серпні - астропрогноз в коханні, здоров'ї та кар'єрі

Девіз місяця: "Працюйте на майбутнє вже сьогодні".

Астрологи вважають, що саме останній місяць літа стане для Стрільців точкою опори, за допомогою якої вони зможуть перевернути Землю. Продумуйте план дій до дрібниць, це зменшить кількість помилок в майбутньому. Раніше ми говорили про те, що Стрілець входить в рейтинг знаків Зодіаку, які ніколи не одружуються.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

З 1 по 13 серпня ваші інтереси будуть пов'язані з інтересами колег. Багато ваших "соратників" по службі відкриються з кращого боку і допоможуть досягти нових успіхів в роботі. 

Друга декада обіцяє представникам вогняного знака необхідність обережно ставитися до грошей - вплив Нептуна не можна назвати сприятливим. До 21 серпня краще не брати грошей в борг і на зберігання, нічим хорошим це для вас не закінчиться.

З 16 по 25 серпня чекайте безліч робочих поїздок, відряджень і ділових зустрічей. Вникайте в те, що вам розповідають - це шанс отримати для себе користь. Спочатку вам буде здаватися, що всі праці марні і не цікаві, але вже восени Стрільці зберуть плоди від своєї діяльності.

Фінансовий сектор для вогняних Стрільців проходить під знаком "+" - гроші будуть і багато.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Астрологи обіцяють, що саме в серпні Стрільці зустрінуть незвичайних і самодостатніх людей. Їх життєва позиція безпосередньо вплине на ваші погляди і змусить подивитися на життя інакше. Випадкова зустріч цілком може перерости в тривалий роман, але тримайте себе в руках. 

Читайте такожГороскоп для Скорпіона в серпні-астропрогноз в коханні, здоров'х та кар'єріЗ 23 серпня Стрільці, у яких вже є відносини, зможуть привнести новизну в союз з партнером. У вас вийде подивитися на людину по-іншому, оголюючи в ній приємні риси, яких раніше ви не помічали.

Сімейні Стрільці будуть відрізнятися небаченою вимогливістю до дітей і родичів. Зупинитися в цих проявах допоможуть бабусі і дідусі. Пам'ятайте про те, що ідеальних людей не існує і намагайтеся бачити в домочадцях тільки краще.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

На початку місяця на Стрільців буде впливати Уран і Сатурн, тому ніяких змін в плані здоров'я не передбачається. Якщо ви відчували себе добре в липні, то в серпні все так і залишиться. Астрологи рекомендують більше спати, щоб відновлювати сили.

З 13 по 23 серпня представники знака можуть стати здобиччю для вірусів. Дотримуйтесь правил гігієни, намагайтеся не перебувати в натовпі і не робіть тривалих поїздок. Додатково зірки радять пропити курс вітаміну С.

В третій декаді місяця на вас буде впливати Венера, тому смакові переваги також можуть змінитися. Раніше улюблені страви здадуться несмачними і навпаки. Намагайтеся міняти раціон поступово, щоб не спровокувати бунт з боку шлунково-кишкового тракту.

Вас також може зацікавити: