Що чекає Скорпіонів в серпні / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що в серпні Скорпіони отримають сотню можливостей для розвитку. Не втрачайте жодну з них, намагайтеся використовувати всі шанси долі. Поборіть свою лінь і страх, тоді у вас вийде досягти бажаних результатів. Раніше астрологи назвали самі заздрісні знаки зодіаку

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

Скорпіони стрімко підуть вгору / ua.depositphotos.com

З 1 по 13 число Скорпіони, у яких є свій бізнес, потраплять під негативний вплив Сонця. З 11 серпня вам доведеться розширювати коло корисних знайомств: укладати угоди, підписувати договори, розвивати власну справу всіма доступними шляхами. Всі витрачені зусилля окупляться подвійно, особливо у тих представників знака, діяльність яких пов'язана з розробкою чого-небудь.

Ті Скорпіони, які працюють в державних установах, повинні будуть багато спілкуватися з керівництвом аж до 22 серпня. Підступний Плутон дасть вам не зовсім надійних людей, але незабаром ситуація налагодиться. З 23 серпня начальство оцінить ваші старання і винагородить за них.

Відео дня

У фінансовому плані місяць виявиться стабільно-сприятливим, гроші будуть надходити регулярно і у великих кількостях.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп 2021 / фото ua.depositphotos.com

Зірки кажуть, що у Скорпіонів особисте життя в серпні відійде на другий план через високу завантаженість на роботі.

Читайте такожТри знаки Зодіаку будуть любити вас більше життя-астрологиВ першій декаді місяця романтичні контакти будуть вам, швидше, в тягар. Радості вони не принесуть - захочеться втекти. Друга декада (з 14 числа) обіцяє почуття цікавості по відношенню до нових знайомих. І в такому режимі Скорпіони будуть існувати до 26 серпня. Можливий роман з колегою по роботі, але він виявиться, скоріше, забавним, ніж серйозним.

Сімейні Скорпіони отримають прихильність зірок і опиняться в атмосфері затишку і любові зі своїми близькими. Схожість поглядів на світ зблизить вас з партнером. 18 і 19 числа можливе поліпшення взаємин з родичами. Для того, щоб це передбачення збулося, купіть їм милу дрібничку.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Більше займайтеся спортом / REUTERS

Лев - недружній знак для вас, а період з 1 по 13 серпня пройде під його впливом. Краще трохи розвіятися - сходити кудись з друзями або відвідати концерт. Емоційне перевантаження може викликати психосоматичне захворювання.

Друга декада місяця - з 14 по 23 число - найкращий час для профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Зірки рекомендують робити зарядку і збагатити раціон продуктами з високим вмістом вітаміну D. 

В кінці серпня у Скорпіонів може проявитися інтерес до народної медицини. Астрологи вважають, що замість того, щоб звертатися до цілителів, потрібно спробувати освоїти навик самостійно. Тоді в майбутньому у вас вийде лікувати не тільки себе, але і людей.

Вас також може зацікавити: