Гороскоп на 22 грудня: Дівам - обман, Рибам - стримування себе

Астрологи попередили, чого слід очікувати від 22 грудня різним знакам Зодіаку.

Складено гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 22 грудня. Астрологи стверджують, що для деяких цей день буде дуже насиченим і цікавим. Але є і знаки, представників яких чекатимуть розчарування.

Овен

Овнам варто виконати ті справи, які вони давно відкладають в довгий ящик. Це, найімовірніше, стосується якихось особистих або сімейних питань. 

Телець

Тельцям варто подбати про фінанси. Наприклад, в цей день варто відмовитися від непотрібних покупок. Зірки кажуть, що спокуса буде високою. 

Близнюки

Близнюки будуть по вуха в справах. На них посипляться завдання від керівництва, замовлення (для самозайнятих Близнюків), буде потреба попрацювати з якимось документами. Можливо, в цей день Близнюки будуть робити звіт. 

Рак

У представників цього знака Зодіаку буде гарний настрій. Вони проведуть весь день розслаблено, без зайвих стресів, виконуючи повсякденні обов'язки. 

Лев

Леви стривожені поточним станом справ в сім'ї, але 22 грудня варто чекати на якусь новину, яка їх дуже обрадує і мотивує. 

Діва

Дівам потрібно бути дуже уважними. У цей день їх захочуть обдурити або підставити. 

Терези

Терези будуть вирішувати сімейні проблеми. Можливо, у них захворіє дитина або доведеться їхати до батьків, щоб надати якусь допомогу. 

Скорпіон

Цим людям слід відкласти роботу на другий план, добряче виспатися і відпочити. Якщо цього не зробити, емоційне напруження буде тільки рости. 

Стрілець

Стрільцям важливо не оточувати себе помилковими надіями. Зірки радять тверезо дивитися на ситуації, щоб не стати жертвою. 

Козеріг

У Козерогів буде дуже гарний настрій у четвер! Мотивація, посмішки і жарти - це те, що буде супроводжувати весь день. 

Водолій

На Водоліїв чекає шопінг. Вони можуть відправитися на передноворічну закупівлю або обирати подарунки рідним.

Риби

Рибам варто мовчати, оскільки будь-які їхні висловлювання в цей день 100% будуть використані проти них. 

Нагадаємо, таролог Гордєєв озвучив терміни перемоги України і повернення територій.

Вас також можуть зацікавити новини: