Екстрасенс Макс Гордєєв / фото - instagram.com, maxgord

Відомий український Таролог Макс Гордєєв дав прогноз щодо ситуації в Україні на найближчий час. Він каже, що бойові дії не перетворяться на заморожений конфлікт, але й блискавичної перемоги очікувати не варто. 

Ось що ще Гордєєв сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну:

"Ні, на паузу ніхто ставити не буде. Не буде повторення Молдови чи Грузії. Мета одна - це перемога. Її отримають. Рік буде символом нападу нашої країни на сусідів. Тобто ми вже будемо максимально активно показувати, що ми можемо напасти".

Також експерт каже, що не варто обнадіювати себе прогнозами про перемогу і повне звільнення територій в найближчому майбутньому. 2023 рік буде складним. 

"На даний момент немає (по картах, - ред) ніякого закінчення того, що відбувається. На жаль... В першу чергу залежить це від рішень високопоставлених людей. Щоб мене правильно зрозуміли, я підкреслю - закінчення війни - це звільнення всіх територій України", - додав Гордєєв. 

Макс припускає, що Україна може повернутися до кордонів 1991 року протягом двох років. Однак ситуація може змінюватися в залежності від того, які рішення приймають високопоставлені чиновники. 

"Зараз показує 2 роки. Це зараз показує. Багато хто бачив мої ранні прогнози, де я говорив, що щось буде в березні і так далі. Розумієш, кожен раз через вибір людини змінюється майбутнє. Зараз карти показують 2 роки. Через тиждень або 10 днів, через 20 днів або через півроку це може закінчитися. 2 роки - це символічна дата, і протягом цього періоду є ймовірність закінчення війни", - резюмував Макс Гордєєв. 

Нагадаємо, таролог Гордєєв попередив киян про "прильоти".

Вас також можуть зацікавити новини: