Гороскоп здоров'я на тиждень 5-11 липня: Водоліям і Терезам потрібно більше відпочивати

Деякі знаки на цьому тижні відчують нездужання.

Зірки і планети знають не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я в найближчі дні. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Гороскоп здоров'я і хвороб для всіх знаків

Овен

Овни на цьому тижні будуть схильні до простудних захворювань. Особливо небезпечно для вас мочити ноги і купатися в холодній воді. Завжди одягайтеся по погоді і уникайте протягів.

Телець

У найближчі дні зірки пророкують проблеми з серцево-судинною системою. Особливо обережними слід бути Тельцям з хронічними серцевими захворюваннями. Тримайте при собі таблетки і при необхідності відвідайте лікаря-кардіолога. Кілька разів на тиждень можна випити червоне вино.

Близнюки

Читайте такожМісячний календар на липень 2021: перелік сприятливих і несприятливих днівНа цьому тижні прийняті вами препарати покажуть не таку високу ефективність, як ви очікували. Вас дуже розчарують дорогі і розхвалені ліки. Народна медицина також не дасть результатів. Проконсультуйтеся з лікарем і попросіть виписати аналог. Також високий ризик розвитку алергії.

Рак

Ваш сон на цьому тижні буде неспокійним і тривожним. Через недосипання ваше самопочуття помітно погіршиться і впаде продуктивність. Подумайте, що заважає вам висипатися, і усуньте проблему. Перед сном приймайте теплу ванну, зробіть масаж обличчя і провітріть кімнату.

Лев

На здоров'я Лева впливатиме фізична активність. Не рекомендується на цьому тижні відпочивати біля телевізора або за книгою. Необхідний мінімум для гарного самопочуття – півгодинна прогулянка у швидкому темпі кожного дня. Високий ризик захворювань печінки і підшлункової.

Діва

Хворіти на цьому тижні для Дів небезпечно. Хвороба на цьому тижні буде протікати довго і з ускладненнями. Це несприятливий період для зміни способу життя, позбавлення від звичок і зміни режиму дня. Ваш організм вразливий - не напружуйте його зайвий раз.

Терези

Терези мають серйозні плани на цей тиждень. Але чи вистачить вам сил і енергії на втілення задуманого? Ви переоцінюєте свої можливості. Відпочинок і здоровий сон потрібні вам більше, ніж ви думаєте. Якщо будете перенапружуватися на цьому тижні, наслідки можуть бути серйозними.

Скорпіон

Головні ваші вороги на цьому тижні - це лінь і смуток. Через них ваше міцне здоров'я може похитнутися. Не дозволяйте собі відступати від режиму дня і пропускати тренування. На вихідних підвищиться ризик появи перевтоми і апатії.

Стрілець

Довіряйте свій інтуїції і прислухайтеся до сигналів організму. Якщо ви запідозрите у себе яке-небудь захворювання або небезпечний стан – швидше за все ваші здогадки правдиві. Не сідайте за кермо автомобіля і не підіймайте важких речей на цьому тижні.

Козоріг

Читайте такожОбряди на Івана Купала 2021: ритуали на любов, здоров'я та красуДля гарного самопочуття вам потрібне чисте повітря. Постарайтеся проводити більше часу за містом. Частіше прибирайте вдома і витирайте пил. Дуже небезпечний для вас сигаретний дим. Вагітні жінки цього знака будуть відчувати себе чудово в цей період.

Водолій

Беріть на себе лише те навантаження, яке в змозі витримати. Відмовтеся від всіх додаткових обов'язків і не влазьте в чужі проблеми. На цьому тижні дуже високий ризик загострення хронічного захворювання. Вразливими будуть спина, суглоби, зір і печінка. Не їжте жирну і солону їжу, відмовтеся від алкоголю. Якщо вам призначили лікування, ні в якому разі не закінчуйте його завчасно і не займайтеся самолікуванням.

Риби

Корисними для Риб цього тижня будуть плавання, гімнастика, їзда на велосипеді. Щодня займайтеся зарядкою - і ви відчуєте небувалий приплив сил і омолодження. Риби зараз схильні до набору зайвої ваги, тому не варто переїдати.

Вам також може бути цікаво: